Govoreći o konceptu dizajna vanjske rasvjete

- Jul 15, 2019-

Dizajn vanjske rasvjete uglavnom je za dizajn vanjske zidne rasvjete, urbanu integriranu krajobraznu rasvjetu i planiranje urbane rasvjete. Koncept dizajna je koristiti najbolju metodu dizajna i najekonomičniju metodu dizajna kako bi kupcima pružili najprikladnije metode i koncepte osvjetljenja i realizirali situaciju u stvarnom životu s najekonomičnijim načinom.

005EiTPagy1g4p1muhy0nj30iw0bon5u

Dizajn vanjske rasvjete uglavnom je za stvaranje velikog okruženja rasvjete i pejzažne rasvjete. Različiti arhitektonski stilovi i pejzažne tačke imat će različite načine dizajna. U usporedbi s zatvorenim tehnikama, dizajniranje vanjske rasvjete rasvjetnije je i nema potrebe brinuti se o svakoj svjetlosnoj tački. Ugao, ali količina inženjerstva relativno je velika. Zhongyi Guangying ne pruža samo usluge rasvjete Wenchuang, već ima i dugogodišnje iskustvo u projektima rasvjete.

S razvojem nauke, pojavom novih izvora svjetlosti kao što su fluorescentne žarulje, štedne žarulje i LED, svjetiljke su također prešle u smjeru veće uštede energije i zelenije zaštite okoliša. Naravno, dizajneri su u to uložili mnogo truda. Zhongyi Guangying podsjeća korisnike da bi prilikom dizajniranja svojih izbora trebali obratiti pažnju na izbor prema dizajnu zgrade. Moraju odabrati i psihološku izdržljivost lokalnih ljudi i krenuti od potražnje. Može se odabrati samo sveobuhvatno razmatranje. Vrsta lampe koja se podudara. Na taj način može pokazati dobru estetiku i može imati dobar dekorativni efekat.


Par:Најновије информације о отпреми за НЛО Хигхбаи од 200В Sledeći:Koji je Ik standard za unutarnje svjetiljke?