Мексичка фудбалска федерација (ФЕМЕКСФУТ) Фиелд Працтице

- Jul 23, 2018-

Мексичка фудбалска федерација (ФЕМЕКСФУТ) Фиелд Працтице

Како је планирао свој нови корпоративни штаб, Мексичка федерација фудбала (ФЕМЕКСФУТ) саставила је тим водећих професионалаца у својим индустријама за развој и изградњу објекта. Након доношења одлуке о освјетљавању једне од фудбалских поља новог развоја, архитекти и стручњаци за освјетљавање су процијенили неколико добављача који траже најбољи квалитет и ефикасност свјетла. Систем осветљења компаније Сиосун изабран је за инсталацију на нивоу вежбања, пошто је задовољио захтеве ФИФА за осветљење и обезбедио најмању потрошњу енергије.

femexfut_1200x600.jpg

Систем спортског осветљења омогућава већу флексибилност ФЕМЕКСФУТ-а за хостовање младих турнира и концентрисање клубова и омладинских репрезентација. Остале погодности које ће систем доставити ФЕМЕКСФУТ укључује:

530.png

Супериорна контрола гларе - контрола снимања система смањује разлитак светлости и обезбеђује блиску близину светиљки административним уредима ФЕМЕКСФУТ-а није проблем.

Прецизна контрола светлости - потенцијално расипање светлости пролази поново усмерено ка терену, максимизујући потрошњу енергије.

Прилагођено решење - витки стубови и дизајнерски рефлектори допуњују модерну корпоративну архитектуру, која се уклапа у естетику објеката.

Поред тога, систем је подржан пуним десетогодишњим деловима и гаранцијом за рад који гарантује да федерација неће морати да брине или плати поправке у наредној деценији.


Par:ne Sledeći:Фудбалско поље, Лед Флоодлигхт 800в, 9ком по полу, висина од 30 метара