Кансас Цити Роиалс Кауффман Стадиум

- Jul 31, 2018-

Кансас Цити Роиалс Кауффман Стадиум

Стадион Кауффман - дом Кансас Цити Роиалс - сматра се једним од најбољих примера модерног дизајна стадиона у бејзболу Мајор лиге. Од завршетка стадиона 1973. године, организација Роиалс упарила је традиционалне бејзболске вредности са најмодернијом технологијом како би се успоставила као лидер у искуству и дизајну стадиона. Са комплетним реновирањем поља у јесен 2017. године, власници су тражили да унапреде свој тренутни метални халидни систем на нови ЛЕД систем како би побољшали видљивост како за играче тако и за вентилаторе, уз истовремено смањење потрошње енергије.

Руководиоци пројеката са компанијом Роиалс су спровели свеобухватно истраживање и истражили низ ЛЕД опција од неколико произвођача и утврдили да се квалитет и перформансе значајно разликују. На крају, Роиалс је нашао савршено решење помоћу наше Тотал Лигхт Цонтрол - ТЛЦ за ЛЕД ™ технологију. Наш систем не само да задовољава потребе Роиала и МЛБ стандарде осветљења, већ додаје и многе додатне предности:

  • Побољшана видљивост - Патентирана технологија оптике и контроле бленде виртуелно елиминише одсјај од утицаја играча и навијача на стадиону Кауффман.

  • Контрола тренутног укључивања / искључивања - ЛЕД осветљење укључује тренутне могућности укључивања / искључивања које елиминишу захтјеве времена претходног система приликом укључивања свјетла.

  • Енергетска ефикасност - Увођењем нових светала потрошња енергије смањена је за 59%, а емисије ЦО2 смањују се за око 6.700 тона у наредних 25 година.

  • Зеро Маинтенанце (Одржавање нуле) - проблеми одржавања и трошкови одржавања елиминишу се са СИОСУН-овим 15-годишњим деловима и гаранцијом за рад.

royals_1200x600.jpg


Par:Kako odabrati vanjsku rasvjetu Sledeći:Аеродром Бристол смањује потрошњу енергије и оперативне трошкове с новим ЛЕД свјетиљкама