Kako odabrati vanjsku rasvjetu

- Jul 13, 2019-

Postoje mnogi građevinari koji biraju reflektor kada odaberu vanjsku rasvjetu. Takve svjetiljke imaju određene prednosti. Oni su dovoljno svijetli da budu vodootporni i otporni na prašinu. Koje su prednosti upotrebe reflektora? Changyuan rasvjeta Xiaobian daje vam kratki uvod.

u=1791995400,1767291759&fm=173&app=49&f=JPEG

Reflektor je reflektor čiji se kut osvetljenja može podesiti u skladu sa LED reflektorom, tako da je fleksibilniji tokom upotrebe. Za opću reflektoru imat će skale podesive pod uglom. Ovo se može podesiti u skladu s pločom skale, koja će biti tačnija. Za LED reflektoru njegova je ukupna veličina relativno mala, a široko se koristi i u području primjene. Pri korištenju LED reflektora bolji je učinak njegovog rasipanja topline i neće se koristiti predugo. Vruće je, pa će trajati dugo. U odnosu na druga rasvjetna tijela nije moguće koristiti različite regulatore zbog vremena korištenja reflektora. Tijekom upotrebe može ostvariti mnoštvo posebnih efekata osvjetljenja, što je dekorativni efekat koji se ne mogu postići općim lampama. Više je slična reflektoru. Ima funkciju osvjetljavanja, tako da je za svjetla reflektora osvijetljeno svjetlo, boja svjetla je jarka, a svjetlost nije blistava. Suprotno tome, njegova svjetlost je mekša, ne samo za vanjsku upotrebu, već i za kućnu rasvjetu. Takođe se može koristiti.

u=927195953,2023206157&fm=173&app=49&f=JPEG

Za LED reflektore je ekološki prihvatljiv, a efekat osvjetljenja je takođe jako dobar. Široko se koristi i ima dug radni vijek. Stoga je razumno za ljude koji daju prednost LED svjetlima. . Odabirom kvalitetnog LED svjetlosnog svjetla ima određene prednosti, stoga je vrlo važno odabrati pouzdanog proizvođača. Hebei Changyuan profesionalno istraživanje i razvoj reflektora, proizvodnje i prodaje integriranih proizvođača, reflektora u mnogim područjima, sada se primjenjuju, ubuduće će se primjenjivati na širem polju i nastavit će napredovati s tehnologijom, neprestano inovirajući i nadograđujući.

Par:ne Sledeći:Кансас Цити Роиалс Кауффман Стадиум