Аеродром Бристол смањује потрошњу енергије и оперативне трошкове с новим ЛЕД свјетиљкама

- Jul 23, 2018-

Аеродром Бристол смањује потрошњу енергије и оперативне трошкове с новим ЛЕД свјетиљкама

Аеродром Бристол отворен је 1930. године на свом првобитном месту у Вхитцхурцху у Бристолу и пресељен на садашњу локацију, некадашњи РАФ аеродром 1957. године. Данас је то девети најстарији аеродром у Великој Британији, пружајући услуге само преко 8,1 милиона путника само у 2017.

QQ图片20180617173054.png

Узимајући у обзир енергетску ефикасност и оперативне трошкове, власништво у Бристолу утврдило је да је време да замијени постојећу ХИД предњи светлосни систем помоћу ЛЕД система. После истраживања различитих опција од различитих произвођача, изабрали су партнер са Сиосун-ом и инсталирали Тотал Лигхт Цонтрол-МКС за ЛЕД систем. Кључне предности решења биле су:

bristol4-462x300.jpg

Ретрофит Солутион - фабрички циљани, ожичени и тестирани за накнадну монтажу на постојеће стубове аеродрома за једноставну инсталацију.

Енергетски ефикасан - са новим ЛЕД осветљењем, потрошња енергије на аеродрому Бристол ће бити смањена за 45% у поређењу са претходном опремом метал халида.

Дугорочно одржавање - дугорочна гаранција компаније Сиосун која покрива делове и радна места значи да власништво аеродрома неће морати да се бави одржавањем свјетала или да плати за њега 10 година.

Побољшана видљивост - прилагођена оптика и патентирана контрола гларе доносе много већу униформност у свим подручјима врата, стављају високо квалитетно светло само тамо где је то потребно.

Укупна контрола светлости - импресиван одсек система чува таму око аеродрома и не ствара блистање које може утицати на пилоте и контролоре летења.

Уз уштеду енергије и елиминисаним одржавањем, Аеродром Бристол остварит ће 10 година уштеде од више од 397.000 долара.


Par:Кансас Цити Роиалс Кауффман Стадиум Sledeći:Најбољи начин дизајнирања отвореног тениског терена