Зашто изабрати СИОСУН

- Jul 22, 2018-

Услуга СИОУСН Кључ успеха у СИОСУН Лигхтинг-у је увек остао у непоколебљивој услуги коју пружамо сваком купцу; да испоручи нову генерацију на ЛЕД осветљењу засновану на најновијим истраживањима и развоју, непрекидној посвећености изазову конвенционалног тржишта осветљења и стварању ЛЕД расвјета која испуњавају и превазилазе очекивања.

Гаранција квалитета:

Строго придржавање међународним стандардима квалитета и контролним мјерама смањују трошкове одржавања за ефикасније пословне перформансе, а сваки нови производ је тестиран од стране независног центра за тестирање, осигуравајући да су све датотеке ИЕС фер и беспрекорне поузданости производа. Поред тога, прилаже се и глобална писана гаранција сваки СИОСУН производ који гарантује комплетно задовољство купаца.

Техничка подршка:

СИОСУН ће наставити да улаже у свој тим за истраживање и развој како би осигурали највиши ниво компетентности. Овај тим састоји се од специјалиста посвећених решавању изазова интегрисаних дизајна напајања, термичког управљања, оптичких рјешења, дигиталне контроле, механичких дизајна и ЛЕД технологије. Ови напори су нам омогућили да постанемо први који нуди широк спектар ЛЕД расвјетних освјетљења за функционално освјетљење које се лако може користити за накнадну монтажу конвенционалних свјетлосних инсталација.

Сервисна подршка:

Послужите сваком клијенту јединственом оперативном систему. Наши стручњаци за ЛЕД стручњаке пружају свеобухватне консултантске услуге на прилагођеним решењима за осветљење која подижу слике бренда и превазилазе очекивања купаца.

Подршка за испоруку:

Наша месечна могућност је до 30.000 комада на бази бројних напредних експерименталних уређаја и аутоматске производне линије. Тако можемо гарантовати време испоруке и учинити ОЕМ за купце који имају потражњу.

Пословна подршка:

в Имамо стручну екипу за подршку. Сви захтеви наших купаца ће се реаговати на 24 радна сата

в Испорука на време, Атрактиван производ и конкурентна цена.

в ДЈФИ (Готово само за вас), ОДМ (Оригинал дизајн производње), ОЕМ (Оригинал Екуипмент Мануфацтурер) услуга.

в Поздравља потенцијалне партнере у светском опсегу било за дугорочно стратешко партнерство или за сарадњу у вези са неким конкретним пројектима. Радујемо се сарадњи са нашим међународним колегама како би заједнички покренули технологију штедње енергије и еколошки освјетљење

После продаје:

в Време гаранције: 50 месеци

в Редовно враћајте повратну посету и одмах решавајте проблеме који се јављају

ЛЕД лампе Дизајн подршка:

в Имате сјајну идеју, али не знате како то учинити?

Имате идеју - претворимо га у профиле!

Стратешки партнер:

в Заједно са вама да дискутујете о вашој потражњи на тржишту.

в Заједно са вама да разговарате о захтеву купца.

в Заједно са вама да разговарате о вашим апликацијама за осветљење.

в Заједно са вама да истражите Ваше методе продаје.

в Заједно са вама да успоставите своје тржишне канале.

в Заједно са вама да расте и реализује свој сан о осветљењу.

Добродошли да нас контактирате за друга питања или развој нових производа!


Par:Термички проводљива пластика - пожељно средство за решавање расипања топлоте ЛЕД чипова Sledeći:ЛЕД смањује утицај вештачке светлости на дивље животиње