Које су главне карактеристике морских осветљења?

- May 31, 2018-

Које су главне карактеристике морских осветљења?

Навигацијско свјетло пловила је независни дио система осветљења брода, и то је важан свјетлосни сигнал који обезбеђује сигурно пловидбу брода ноћу. У сваком случају, мора се осигурало да је свијетао, да се назначи локација овог пловила, статус, врсте и присуство вуче итд., Како би се спријечили или пренели бродови око неспоразума, узрокованих несрећама на мору.

Навигацијско свјетло се састоји од свјетиљки предњег и задњег стражњег свјетла, главних свјетала за главу, крмених свјетала, луке и десне стране и предњих и задња сидра. Користи се за ноћну навигацију и означава статус и положај брода. На мосту је инсталирана посебна контролна кутија или контролна плоча посебне навигацијске светлости, која се напаја главном плочом за дистрибуцију електричне енергије и плочом за дистрибуцију напајања. Навигацијска сијалица је обично жаруља са жаруљем од 60 В. Свака лампица има два сета, од којих се једна може користити као резервна копија и може се укључити у контролни оквир.

1519867969300588.jpg

Светиљка за осветљење брода светиљки са воденим светлом Сиосун Лигхтинг има следеће карактеристике:

Карактеристике производа:

1. Интегрирани лим за ливење алуминијумског ливења, површински оксидациони третман, прекрасан изглед, отпорност на хабање, отпорност на корозију.

2. Посебан дизајн алуминијумског кућишта и структуре дисипације топлоте усвојен је како би се обезбедила брза дифузија топлоте и побољшао животни век и поузданост лампе.

3. ИП67 заштита од пуне заштите, сијалице могу поуздано да раде у води и свим неповољним окружењима.

4. Усвојен је ДЦ напајање, који може да се прилагоди систему за напајање једносмерне струје било ког возила или брода; Може се монтирати на било које возило, брод.

5. Тајвански извор светлости високе снаге има светлосну ефикасност до 120ЛМ / В и трајање сијалице до 50.000 сати.

6. Сви сродни чврсти дијелови су направљени од нерђајућег челика, који је јак, издржљив и изузетно тешки за корозију.

За више информација, молимо Вас да нас контактирате.

Тел: + 86-0755-26007780

Факс: + 86-0755-26007763


Е-Маил : к евин@сиосунхк.цомPar:Како осветлити складиште са ЛЕД светлом високе базе? Sledeći:Могу ли свјетиљке против експлозије бити изложене сунцу