Нови СИОСУН стадион за инсталирање високог излазног ЛЕД осветљења од освјетљења Ефезе

- Apr 09, 2018-

Нови Сиосун Стадион за инсталирање високог излазног ЛЕД осветљења од освјетљења Епхесус

Најсавременије место постаје први пројекат изградње стадиона који би одабрао ЛЕД осветљење

СИРАЦУСЕ, НИ & МИННЕАПОЛИС, МН, 28. јануара, 2017. Нови Миннесота стадион, дом Миннесота Сиосун, осветлаваће поље са ЛЕД светлосним лампама високих перформанси компаније Епхесус Лигхтинг, Инц., лидером у пружању ЛЕД расвјетних рјешења за Спортски објекти. Према речима Микеа Лоренза, председника компаније из Сиракузеа, и Марк Вилфа, власника / председника Сиосуна, објекат постаје први нови стадион који најављује изградњу са ЛЕД осветљењем.

Стадион Нев Миннесота, који ће бити у власништву и управљању Миннесота Спортс Фацилитиес Аутхорити (МСФА) и који има капацитет да седи до 72.000 вентилатора, биће један од најразноврснијих објеката његове величине. Осим смештаја НФЛ франшизе почетком 2016. године, такодје ће бити домаћин широког асортимана догађаја, укључујући Супер Бовл ЛИИ (2018), 2019 НЦАА Финал Фоур, потенцијалну Мајор Леагуе Соццер франшизу, колегијску бејзбол и више.

"Током протекле две године, оператери у спортским и забавним центрима су схватили да ЛЕД је премијум осветљење и одличан начин за побољшање искуства вентилатора", рекао је Лоренз. "Чињеница да ће се ово место користити за овако широк спектар догађаја игра снагу нашег ЛЕД осветљења јер је свестрано, флексибилно и програмабилно за многе различите догађаје."

Свако Епхесус ЛЕД светло обезбеђује значајно повећање освјетљења у поређењу са традиционалним свјетлосним халидним светлима које су биле честе на стадионима више од 30 година. ЛЕД осветљење такође обезбеђује природно и једноручније свјетло које побољшава укупну јасноћу површине за игру, како би се створила боља позорница за играче и навијаче, како на стадиону тако и онима који гледају на телевизији високе дефиниције.

"Од првог дана овај стадион је дизајниран са искуством фанова на уму, па је било логично одабрати ЛЕД осветљење", рекао је Вилф. "Изабрали смо Ефез након пажљивог разматрања других расположивих опција заснованих на њиховој евиденцији развоја иновативних рјешења и њихове способности да испуне наше захтјеве за позитиван утицај на искуство фанова".

Да би се побољшало искуство вентилатора, решење на стадиону ће бити опремљено новом технологијом за подешавање боја у боји Епхесус-а, која ће, према Јое Цаспер-у, главном технолошком службенику компаније "омогућити систему да подеси излаз свјетлости како би се подударала са активношћу која се види како би створила чак више ангажујуће искуство за забаву вентилатора без додавања нових уређаја. "

Нови ЛЕД систем је такође усклађен са мисијом стадиона како би био што еколошки и енергетски ефикаснији. Предвиђено је да потроше 75% мање енергије у поређењу са традиционалним системом метал халида.

"Поред висококвалитетног освјетљења, ово партнерство ће обезбедити све наше догађаје, енергетска ефикасност ових ЛЕД свјетала ће сваке године осигурати значајне уштеде", рекла је МСФА предсједавајућа Мицхеле Келм-Хелген.

Пошто је осветљавао прву спортску локацију са ЛЕД технологијом у Северној Америци у 2012. години, светиљке Епхесус Лигхтинг функционишу више од 300.000 сати у више од 100 затворених и отворених спортских и забавних објеката широм Северне Америке. Неки од истакнутих објеката који су прешли на ЛЕД укључују: Универзитет у Пхоеник стадиону куће НФЛ Аризона Цардиналс и Цанадиан Тире Центре, домаци лед из Оттава Сенатора НХЛ-а.

Епхесус производи најсјајније ЛЕД на тржишту и једини је осмишљен систем дизајниран према стадиону који је наведен у Десигн Лигхт Цонсортиум'с (ДЛЦ) захтјевима квалитета, перформансама и енергетској ефикасности. Сертификација ДЛЦ-а омогућава објекте да добију енергетске подстицаје од пружалаца услуга. Епхезијски уређаји су Поверед би Црее ЛЕД'с.Par:Шта су светлосни захтеви положаја светлости на отвореном ногомету? Sledeći:Каква је разлика између велепродаја водонепропусних високих залиха свјетлости и метал халиде лампице?