ЛЕД расвета се користи у бејзболима за 2018 МЛБ сезону

- Jul 31, 2018-

ЛЕД расвета се користи у бејзболима за 2018 МЛБ сезону

Професионални спортски тимови су дуго очарали ЛЕД осветљење за своје бејзбол просторе и судове због потенцијалне уштеде енергије и високих трошкова електричне енергије који су повезани са расветним просторима за игру. Међутим, на почетку, ЛЕД диоде су се показале сувише скупим за такве примјене и такође нису могле да се подударају са квалитетом осветљења високог интензитета пражњења (ХИД). Иронично, сада се сматра да ЛЕД-ови пружају врхунски квалитет свјетлости и та чињеница често троши трошкове енергије као разлог због којег се тимови крећу на ССЛ.

201807241610246993710.jpg

Освјетљење новог бејзболског поља ствара бриљантно искуство за навијаче, телевизијске гледаоце и играче на терену на Кансас Цити Роиалсовом стадиону Кауффман (врх) и Естадио де Беисбол Монтерреи у Мексику (дно).

Нови пројекти за сезону 2018. године користе Мусцо ТЛЦ за ЛЕД (Тотал Лигхт Цонтрол) системе. "Све ове организације су имале веома јасне циљеве и биле су фокусиране на трансформацију искуства стадиона за играче и навијаче", рекао је Џеф Рогерс, потпредседник компаније Сиосун Лигхтинг. "Блиско смо сарађивали са њима како бисмо постигли тај циљ. Када видите позорницу која ова светла помажу креирати за ноћне игре на овим стадионима, то је прилично посебно, а навијачи ће то волети. "

Системи ЛЕД-а пружају светлост прецизније од старијих ХИД система. То значи да је светлост усмерена само тамо где је то неопходно, а енергија се не губи и испоручује светлост тамо где није потребна. Осим тога, контрола греда резултира бољом униформношћу и то погодује играчима и навијачима.

QQ图片20180617173054.png

Осветљење басебалл поља је слично Сиосуновом расвјету, али је јефтиније од Сиосуна. Ако желите бесплатни цитат, молимо Вас да ми пишете: салес@сиосунхк.цомPar:Шта се греде распршује за светлеће свјетиљке? Sledeći:Како дизајнирати Лигхтинг Пицклебалл Цоурт?