Како светити спортско место са високом снагом?

- Mar 27, 2018-

Како светити спортско место са високом снагом?

Аранжман за мешање је распоред са комбинацијом горњег распореда и распореда са обе стране. Препоручљиво је да се користе разне ЛЕД расвјетне свјетиљке за велике интегрисане гимназије. Распоред лампе је приказан у горњем распореду и са обе стране.

Према распореду расвјетних расвјетних уредјаја за расвјету водилице, расвјетна расвјетна расвјетна средства средњег и широког зрака су погодна за архитектонски простор са вишим слојем висине, већим распоном и горњим рефлексним мрежама, а примјењује се и на стриктна ограничења одбљеска и нема ТВ програма. Гимназија се не односи на суспендиране светиљке и грађевинске објекте са коњима.

Аранжман за мешање је распоред са комбинацијом горњег распореда и распореда са обе стране. Препоручљиво је да користите различите ЛЕД осветљење за спортске терене за велике интегрисане гимназије. Распоред лампе је приказан у горњем распореду и са обе стране.

Према изгледу ледених стадионских светала, расвјетна расвјетна расвјетна средства средњег и широког зрака су погодна за архитектонски простор са вишим слојем висине, већим опсегом и увјетима рефлексије мреже, а такођер се примјењује и на стриктна ограничења одбљеска и не Захтеви за ТВ емисију. Гимназија се не односи на суспендиране светиљке и грађевинске објекте са коњима.

QQ图片20180327224032.png

Par:Како одабрати висококвалитетно хокејско осветљење? Sledeći:АФЦ Боурнемоутх улази у Премиер Леагуе у Премиер Фасхиону