Столови за висококвалитетне светиљке - Валмонт Стаинтон

- Sep 11, 2018-

Столови за висококвалитетне светиљке - Валмонт Стаинтон

Хигх Маст Товерс

Инсталације високог мастног осветљења налазе се на местима где се данас најизраженији аутопутеви спајају или се пресецају. Валмонтови челични стубови високог стубова са челичним стубовима такође подржавају и друге апликације великог подручја осветљења, као што су аеродроми, паркиралишта, постројења за испоруке и велике зоне тешке индустрије. У свим овим апликацијама, безбедност је најважнија и стручност стручног дизајна је од суштинског значаја.

valmont-high-mast-light-tower.jpg

Са дубоким инжењерским знањем, Валмонт је добро квалификован да одговори на оптерећење осветљења, тежину кула, променљиве брзине ветра, услове локалног земљишта и низ других релевантних варијабли које мање искусни добављачи не могу узети у обзир у својим дизајном.


Високи јарболи Валмонт испуњавају ЦЕ захтеве и доступни су различити дизајни и прибор за монтажу, укључујући платформе, пењалице и увлачиве системе осветљења.


За заштиту челика од корозије доступан је поступак топлог поцинковања. Доступан је и широк избор боја, како би се додао атрактивни и заштитни спољашњи слој који користи технологију мокре боје или прашкастог премаза.


Par:Колико кошта да инсталира ЛЕД базу? Sledeći:Како ради ЛЕД жаруље?