АФЦ Боурнемоутх улази у Премиер Леагуе у Премиер Фасхиону

- Jan 25, 2018-

АФЦ Боурнемоутх улази у Премиер Леагуе у Премиер Фасхиону

БОУРНЕМОУТХ, Енглеска - Као најновији додатак Барцлаис Премиер лиги за сезону 2015, АФЦ Боурнемоутх је показао да ће његово домаће поље блиставо светити на свјетској сцени уз додатак најсавременијег ЛЕД рјешења за Сиосун на Виталити Стадиум .

После промоције у Енглеској Премијер лиги, клуб је био обавештен да ће надоградња на изливање Виталити стадиона бити неопходна како би се ускладио са захтевима Премијер лиге.


За нови систем осветљења на стадиону, они су изабрали да сарађују са Сиосуном, признатим глобалним иноватором у спортском освјетљењу. Сиосун је пионир еволуције ЛЕД осветљења на стадионима и аренама широм света.


"Заиста смо задовољни инсталацијом нашег новог ЛЕД система за фокусирање", изјавио је генерални директор АФЦ Боурнемоутх Лиз Финнеи. "О промоцији ове сезоне, морали смо инсталирати нови систем осветљења на терену како би задовољили захтеве клубова и Премијер лиге у прилично кратком временском периоду. Сиосун је испоручен по свим тачкама, пружајући флексибилан и професионалан приступ. "


Са новим системом, навијачи трешања ће уживати у стварно побољшаном искуству данашњег дана са елиминацијом одсјаја и пуно светлије и једнаке дистрибуције свјетлости преко земље. У ствари, нивои светлости на стадиону Виталити повећали су се за 75 процената.


Са повећањем нивоа светлости, потрошња енергије се повећала само за 18 процената у поређењу са претходним рефлекторима, а оперативни трошкови су значајно смањени са деловима СИОСУН-а и радне гаранције, што елиминише одржавање у наредној деценији.


"Поносни смо што можемо да сарађујемо са АФЦ Боурнемоутхом пошто прослављају свој потез у Барцлаис Премиер Леагуе", рекао је Јефф Рогерс, председник Мусцо Ворлд. "Нови систем пружа много ефикасније, фокусирано светло на терену, осигуравајући навијачима Цхерриеса на стадиону и код куће искуство светске класе".


Нови систем освјетљења испуњава одобрење Премијер лиге и помоћи ће у пружању изузетних ХД емисија и реплаиа успореног покрета уз елиминацију ефекта фликера.


АФЦ Боурнемоутх је други клуб у Премиер Леагуе-у који је представио Мусцо ЛЕД систем за осветљење и придружио се бројним врхунским професионалним спортским тимовима широм света који су их инсталирали, укључујући стадион Емиратес Стадиум Арсенал ФЦ, Стадиум АТ & Т Даллас Цовбоис, историјски Твицкенхам стадион рукга и стадион НРГ Хоустон Теканс.

QQ图片20180125081649_副本.jpg


Par:Како светити спортско место са високом снагом? Sledeći:Светско тржиште за загревање стадиона, ЛЕД компаније како искористити тржишне могућности